Certificering

informatie over certificering en kwaliteitsborging

Advocaat/mediators die lid zijn van de Vfas (vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht) , het Mfn (Mediatorsfederatie Nederland) en de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten) dienen te voldoen aan strenge eisen.De leden moeten zich voortdurend bijscholen. Dit alles zorgt ervoor dat u altijd kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.


De leden van de vFAS onderscheiden zich door hun grote juridische kennis op het gebied van Familierecht. U bent verzekerd van een expert die de wet kent en op de hoogte is van de meest recente uitspraken.

De vFAS-advocaat is echter ook iemand die kennis heeft van de emotionele kant van een scheidingsproces en/of van conflicten waarbij emoties een rol spelen.

Rechtsgebiedenregister van advocaten

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur. Deze registratie verplicht iedere advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mr. Karin van Bijsterveld heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de navolgende rechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht en mediation.


Neemt u gerust contact op voor meer informatie.


Disclaimer & Copyright © Mr. K. van Bijsterveld. Webdesign door mind-the-gap webdesign.